Sarah in Brazilië

Welkom!

Hey!

Het afscheid begint te naderen... Nog 11 dagen en ik verlaat jullie voor een jaartje. Op deze blog zal ik jullie op de hoogte houden van al mijn avonturen...

Op 31 juli verlaat ik het Belgische grondgebied. ik zal me dan nestelen in de familie Mainardi en proberen me er zo goed mogelijk thuis te voelen.

Maar vrees niet!! Ik zal jullie zeker niet vergeten...Ik zal jullie geregeld verwennen met nieuws vanuit het prachtige Brazilië.

Wie wil kan een reactie plaatsen, maar mailtjes zijn ook welkom : [email protected]

Sarah

Sofie Devos

Lieve zus, ik ga je missen!
Deze blog wordt dan ook mijn nieuwe homepage!
Zo kan ik je wat in de gaten houden! ;-)

Laura Lafere

Sarahtj, je ben mijn danspartner voor et leven!
Bij elk danspasje dak zet volgend jaar, en da zullen der veel zijn, zallek keer peisn an jou in het verre brazilië.
Iedere fuif zal anders zijn zonder de zotte sarah aan mijn zij.
kgaaj missen!

Sofie De Meulder

Haras, kgaaj zo missn volgend jaar!
Mijn wiskundepartner voor altijd kgaaj missn, tzal nooit meer tzelfste zijn;)
Maar geen nood, kgaaj dan wel begeleidn alsje als eerstejaarke daar toekomt op de KULAK;)
Dikke kus!
X

Marlies Vandenberghe

Dag mijn ex-buspartner :D!
Kgaaj ook superveel missen, nu alleen zo de bus pakken, kga zeker verdwalen zonder gij :p!
Kga wel geregeld keer een mailtje sturen met wat nieuws vanuit België...
Nu ja, amuseer je daar bij de nieuwe mama en papa :) maar da zal wel geen probleem zijn! ;)

groetjes en dikke kussen!
XXX

Isolde

eey nichtje
ik wens je héél veel succes daar in Brazilië...
Geniet er van en amuseerd je ....
Kga wel af en toe eens lezen op je blog hoe je het steld hé ...

Allez goeie reis!!!

thataaaa xxx

Nonkel Luc allias Queenfan41 op netlog

Sarah maak er het beste van en hopelijk vind je het fijn ginder groetjes nonkel luc
Veel reisplezier xxx

Katrijn

Twas super leuk gisteren op de bijeenkomst bij u thuis...We zullen je heel erg missen ! We wensen je veel plezier en een aangename verblijf in het verre Brazilië. Gelukkig kunnen we contact houden via je Blog. Super knuffel, Nonkel Dirk, tante Gilva, Katrijn en Dries xxxxxx

Céline

Hey Sarah!
Sorry dat ik er niet bij kon zijn op je afscheidsfeestje!!
Ik wens je daar heel veel plezier in het verre Brazillïe!!
Jammer dat ik je het gehele jaar niet meer toevallig zal ontmoeten 1 of andere wachtzaal!!
Wie zal me nu gezelschap moeten houden??
Nuja stel het goed en geniet er van de natuur en cultuur!!!
Het gaje goed !!
Groetjes je ex danspartner !

Lize

Hey!

't deed wel raar gisteren om te zeggen 'tot volgend jaar'
kga zeker mailen en lezen op deze site want kwil op de hoogte blijven van je avonturen ;-)
iedere keer alsk chocomousse maak, gaak denkn aan jou :D

geniet ervan!
Lize XX

Aline

Dag sarahtje!

Kwil zoals al die andre mensn ier u heel veel plezier toewensn in Brazilie. Genietr me volle teugn van en doe waar daj zin in ebt é!
Kga ton wel keer x laatn weetn oe damt ier steln, daj weet wa datr u te wachtn staat :).
Jammer dam dit jaar nie meer type toerist kunn gaan speeln in Brussel, twas super!

Veel groetjes en kus!

Alin xxx

Dries Pinoy =)

Heyla Sarah,

kzag uw mailke in mn mailbox enja kzeg kga nekeer nwoordje placeern é.. Tamusement daar in het verre Brazil, kben zeker daju daar rap thuis ga voeln in de broesse.. eh in een andere cultuur :-)

Tot blogs!

Papa & Mama

Sarah is deze middag vertrokken.
Ze heeft zopas (20hr10) laten weten dat ze in Washington is geland.
Samen met 16 collega afs'ers moet ze nu 7hr30 wachten op haar volgende vlucht naar Sao Paolo.
Veel courage meiske.

Papa & Mama

Deze nacht rond 3hr30 hebben we Sarah aan de lijn gehad. Ze is goed aangekomen maar is nogal moe.
Eerst een beetje rusten en dan kan de ontdekking beginnen........

Oma en Pepe Wevelgem

We hebben zopas uw bericht gelezen in het verre
Wevelgem.
U bent goed aangekomen.
Vele groetjes en tot later...

Klaasje

Ey Sarah,
Kwille ju gwn een pracht van e joar toewensen en hopelijk peisje nu en ton wok kir an oes:)
Alli amuseert u en doe de groetjes daar e:)
dikke kus

Jens L.

Sarah,

Veel plezier daar in het verre Brazilië, geniet er van maar studeer ook een beetje hé :-)

Groetjes

Jens

christine [email protected]

sarah;
ook de tantes uit ieper zullen je reis opvolgen,
wij wensen je het allerbeste in je nieuwe thuis,
dada greta gerda christine

Nonkel Luc

Hallo Sarah hopelijk is alles goed met jou en vind je het ginder leuk in braziel hou je goed en tot wederhoren groetjes nonkel Luc

lovermarina

hey
veel plezier in het verre land daar
maak veel plezier
je zal je familie missen ,maar zij ook hoor
het gaat je goed
lieve groet lovermarina

marleen

hey,ik spring even bij je binnen daar wij 11 jaar geleden samen naar portugal zijn vertrokken ,onze kinderen toen 14 en 15 moesten hier ook naar school gaan en dat zonder dat ze een woordt portugees kende,maar ze hebben er spoedig iets op gevonden,er waren er die engels konden en zo lieten zij het hun vertalen en leerde ze de portugeese taal het is een moeilijke taal,maar het zal je wel lukken,ik wens je heel veel plezier toe daar in dat warme land en alles komt wel van zelf in orde je zal wel zien,zijn schatte van mensen lieve groetjes van uit portugal marleen