Weekendje boeren...
Oi!
Dit weekend ben ik met de familie naar de boerderij geweest. Het is een eindje rijden, 2 uur ofzo, maar voor de echte Brazilianen is da vlakbij! Het domein van de boerderij is echt gigantisch! Alli, da vond ik toch. En er waren natuurlijk ook beesten. Paarden, koeien, schapen, honden, vissen... Samen met Ani, Bento en Guido (de laatste 2 zijn neefjes die dit weekend ook op de boerderij waren) ben ik gaan vissen. Spannend zu, want ik had er iedere keer bijna eentje gevangen, maar ik kon ze nie binnenhalen. De totale visvangst : 1 visje gevangen door Guido. Normaal zou ik ook nog gaan paardrijden, maar de paarden waren te ver op de boerderij (of zoiets...) en dus zal het voor volgende keer zijn. Ik verlang al! Op de boerderij hebben we 's avonds gekeken naar een homevideo van in 2004. Echt grappig zu, want twas gefilmd op een soort feest, en bijna iedereen die in beeld kwam, was dronken. Na het vermoeiende weekendje (of beter gezegd, vermoeiende autoreis), kwamen we dan zondagavond thuis. En het huis zat vol met neefjes en nichtjes. Josue die nie mee was naar de boerderij had ze uitgenodigd om pizza en zo te komen eten. Een van die nichtjes was Flavia, 1 van mijn 2 counselors (Jaja, ik heb geluk en ik heb 2 counselors in plaats van 1

Ik heb donderdag ook mijn eerste Braziliaans BBQ gehad en dat smaakte naar meer. Ik werd uitgenodigd om bij Ceren thuis te gaan eten en ik heb dat dan maar gedaan. Het was gezellig!
Ik heb ook ontdekt waar het zinnetje 'The book is on the table' vandaan komt. Da is blijkbaar een funk liedje (Funk is een Braziliaanse muziek ofzo...) In da liedje wordt er gezongen dat het boek op de tafel ligt, en dat de hond op de tafel ligt, en dat alles op de tafel ligt. Khebbt nog niet gehoord, maar kga der zeker eens naar luisteren.
Ik heb al veel foto's, maar ik moet nu nog een manier vinden om die op de computer te krijgen. Ik zie wat ik kan doen!
Vele groetjes
Sarah
vol spanning wachtend op nog meer nieuws :)
echt zalig om uw avontuur op deze manier een beetje te kunnen meemaken
en prachtige foto's ook, kwist niet dat het zo mooi was in brazilië, kben jaloers :p
laat nog maar veel nieuws horen, ik denk dak hier nog regelmatig ga passeren
kusjes
De computer van Sarah in Brazilië is kapot.
Ze kan dus al een tijdje niet op het internet.
Er wordt aan gewerkt zodat ze hopelijk snel opnieuw verhalen en foto's kan toevoegen.